Kom i kontakt med våra kunniga takläggare i Örebro

Kom i kontakt med våra kunniga takläggare i Örebro

Om du har frågor om att byta tak i Örebro eller vill veta mer om Bergströms Tak & Bygg är du välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gladeligen med allt som har med tak att göra!

Att byta tak är en omfattande och krävande process som begär stort hantverkskunnande för lyckade resultat som håller långt in i framtiden. Därför är det väsentligt att man anlitar rätt personer för jobbet. Vi på Bergströms Tak & Bygg är stolta över vårt företags yrkeskunnighet och vågar påstå att vi är rätt takläggare för just ditt takbyte i Örebro

Hör av dig till oss - vi hjälper dig!

Fyll i kontaktformuläret, så återkopplar vi till dig inom kort för att boka in ett gratis hembesök, där vi kommer ut till plats för att utvärdera takets skick, rådge dig, diskutera dina önskemål och lämna en offert med fast pris på takbytet. Du är också välkommen att höra av dig till oss via telefon eller mejl.

Boka en gratis taköversikt med offertlämning

Går du i tankar om att byta tak i Örebro? Vi på Bergströms Tak & Bygg har professionella takläggare och snickare som hjälper dig med smidiga och snygga takbyten som håller i längden. Fyll i nedanstående kontaktformulär, så kontaktar vi dig inom kort för att boka ett platsbesök där vi ser över ditt tak och lämnar en offert - utan kostnad eller köpkrav.