Välkommen till Bergströms Tak & Bygg

Välkommen till Bergströms Tak & Bygg

Vi är din lokala takexpert i Örebro med erfarna och utbildade takläggare som levererar snygga och hållbara takbyten.

När du anlitar oss på Bergströms Tak & Bygg för att byta ditt tak i Örebro, vill vi att du ska känna dig trygg med oss och att vi hanterar ditt tak på bästa sätt. Därför har vi strukturerat vårt arbete på ett sätt som borgar för nöjda kunder och gedigna takbyten i Örebro:

 • Samma takläggare på plats från start till slut
  När vi lägger ditt tak, kan du känna dig trygg i att det alltid är samma duktiga takläggare på plats från start till slut. På så sätt vet du alltid vem det är som arbetar på ditt tak och slipper ha kontakt med flera olika hantverkare.

 • God kundkontakt
  Genom att alltid ha en kontaktperson tillgänglig för dig, ser vi till att du har möjlighet att veta om vad som sker på plats utan att behöva närvara fysiskt.

 • Goda garantier
  Eftersom vi på Bergströms Tak & Bygg vill att våra kunder ska känna sig trygga med sina tak långt efter vi lagt taket ser vi till att ha goda garantier på såväl material som arbete.

 • Ordentliga slutkontroller
  Vi lämnar aldrig projektet och fakturerar aldrig kund innan takbytet är helt färdigt. Efter takbytet blivit helt färdigställt, genomför vi alltid en omfattande slutkontroll av taket tillsammans med kunden. På så sätt kan både du som kund känna dig säker på att allt är som det ska och vi kan försäkra oss om att vi gjort dig nöjd. 


Vi hjälper dig med kompletta takbyten i Örebro. Detta innebär att vi kan allt från takstolar till takpannor och snörasskydd. Vi kan ta hand om allt, eller bara en del av taket - vi anpassar våra lösningar efter våra kunders önskemål. I och med vår breda kompetensbas kan vi till och med erbjuda andra snickeritjänster anpassat efter dina behov. Tycker du att våra grundprinciper låter sensibla och är intresserad av att ta hjälp av skickliga takläggare i Örebro för ditt takbyte? Tveka inte att kontakta oss på Bergströms Tak & Bygg - vi hjälper dig med nöje!

Boka en gratis taköversikt med offertlämning

Går du i tankar om att byta tak i Örebro? Vi på Bergströms Tak & Bygg har professionella takläggare och snickare som hjälper dig med smidiga och snygga takbyten som håller i längden. Fyll i nedanstående kontaktformulär, så kontaktar vi dig inom kort för att boka ett platsbesök där vi ser över ditt tak och lämnar en offert - utan kostnad eller köpkrav.

Boka en gratis taköversikt med offertlämning

Boka platsbesök